Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 200 m² bez realitkyTyršova, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Tyršova, Rakovník - Rakovník, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu světlý prostorný byt v centru Rakovníka v cihlovém polyfunkčním domě ve 2.podlaží.Byt je zcela zařízený,kuchyně včetně varné desky,horkovzdušné trouby,lednice,veškerá výbava.V kuchyni jsou krbová kamna,sezení,výhled na rakovnický park,kostel,věže.Do bytu je vstup po schodišti,částečně kryté "balkonem",který je součástí otevřeného obývacího prostoru.Chodba slouží zárovenˇk odkládání svršků,z ní lze vstoupit na malý balkon,do menší sociálky,kde je zárovenˇpračka,dále se nachází malá kotelna s plynovým kotlem,poté velká koupelna s vanou,sprchovým koutem a dalším WC,následuje komora,úložný prostor,samostatná ložnice,dále druhé spaní,které je součástí společného prostoru.Obývací pokoj je situován do L,jedna stěna obložená opukou,prostorné sezení a vstup do menší televizní místnosti,která opět navazuje na kuchyni.V bytě jsou střešní i přímá okna,několik připojení televize,satelit,připojení k internetu.Topení je ústřední,částečně podlahové,byt je velmi teplý,prohřívaný zárovenˇtopením z 1.podlaží,které je vedeno v podhledech.

Podlahy jsou kryté dlažbou a dřevem.V domě jsou ordinace,kanceláře,možné také k pronájmu,proto byt může sloužit lékařům,manažerům,ale i pro pro studenty,ap.Nachází se v centru,parkování budˇpřímo nebo v blízkosti.Dostupnost do Prahy je jak autobusem,zastávka v blízkosti,autem cca 35minut po R1.Foto zašlu na požádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131742
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.