Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 14 m² bez realitkyNa Pískách, Kosoř - Kosoř, Středočeský kraj

Na Pískách, Kosoř - Kosoř, Středočeský kraj
Cena15 000 Kč

Tato nemovitost již od 64 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata se nachází v osadě Na Pískách mezi obcemi

Třebotov a Kosoř, nad Radotínem. Chata byla postavena v roce 1946. Jedná se o malý dřevěný srub o velikosti 14m2, bez vody a elektřiny. V dolní místnosti se dvěma okny jsou kamna a v podkrovní místností je jedno okno. Na chatu navazuje dřevník se suchým záchodem. Před chatou je venkovní, částečně zastřešená, veranda. Chata je v současné době ve špatném stavu, vyžaduje celkovou rekonstrukci. Chata je postavena na cizím pozemku s výměrou 743 m2. K chatě je možné sestoupit pouze příkrým svahem, od lesní cesty. Pro lepší přístup je nutné vybudovat schody ve svahu (asi 10 metrů). Pozemek, na kterém stojí chata, je možné od majitele koupit a na přívod elektrické energie se připojit. Jediné platby, které jsou v současné době s užíváním chaty i pozemku spojeny, jsou daň z nemovitostí (cca 100,- Kč ročně) a poplatek za odvoz odpadu (500,- Kč ročně). K osadě Na Pískách je zavedena pravidelná příměstská autobusová doprava z Prahy, 50 m od chaty je možné zaparkovat automobil.

Chata se nachází ve velmi klidném místě obklopeném nádhernou čistou přírodou (jehličnaté i listnaté stromy, v blízkosti lesní studánka s čistou vodou, vyhlídka na Černošice), v sousedství dalších chat. Chata je vhodná pro 2 osoby, na rekreaci v letních měsících. Další foto a video najdete na

http://www.studiodetail.cz/Chata/chata.html.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131882
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha14
VybavenoNevybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.