Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 300 m² bez realitkyPetrov nad Desnou - Petrov nad Desnou, Olomoucký kraj

Petrov nad Desnou - Petrov nad Desnou, Olomoucký kraj
Cena3 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 389 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám 2.patrový RD dům, novostavbu na vlastním zkultivovaném pozemku o celkové rozloze 3000 m2, možnost prodeje celého domu i na pravidelné měsíční splátky 50-100.000 Kč měsíčně.

Dům je výborně architektonicky řešen a nadstandardně vybaven včetně kuch.linky s vestavěnými spotřebiči, masážní vany, krbu, vestavěných skříní, dřevěných podlah, podlahového vytápění, teras na všechny světové strany... vše zůstává jako součást prodejní ceny.

Samota, soukromí, chráněná krajinná oblast, daleko od sousedů, žádná další možnost výstavby v okolí a narušení pohody. Příjemný potůček protéká nedaleko podél pozemku, pozemek je kolem dokola celého domu, vlastní studna, vjezd, bezproblémové parkování na vlastním pozemku.

K nastěhování po dohodě ihned! Pro větší rodinu, pracující podnikatele, umělce, architekty, náročné lidi nebo lidi mající rádi klid, ticho a soukromí. Vhodné také jako podnikatelský záměr například pro sídlo IT nebo jakékoliv firmy díky dobrému členění pokojů a neprůchozích pokojích, distribuční společnost, penzionek, ubytovna (lyžařské vleky nedaleko v létě zase oblíbená turistická oblast), luxusní "chata" pro bohaté lidi hledající privát a soukromí....

Nádherná krajina, klid, procházky, houbaření, ideální také i pro chov koní. V místě potraviny, restaurace, pošta... 8km do Šumperka, 60km do Olomouce.

Možnost prodeje na splátky i bez účasti banky nebo dostatečné bonity zájemce, seriozní jednání.

Bez provize Realitní kanceláře a skrytých poplatků, přímý majitel.

V případě dalších dotazů, jsem vám plně k dipozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131909
Dispozice7+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha300
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.