Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyRoškotova, Praha - Braník

Roškotova, Praha - BraníkVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PRONAJMU PĚKNÝ A PROSTORNÝ BYT NA PRAZE 4, v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností /MHD - Bus na metro C-Budějovická/. Byt se skládá ze dvou neprůchozích místností. Součástí jedné z nich je kompletně vybavená kuchyň /lednice, varná deska, trouba, mikrovlná tr./. Část předsíně přestavěna v praktickou šatnu, pračka k dispozici. VELMI PĚKNÁ LOKALITA, nedaleko je park, fitness centrum, bazén. VOLNÝ OD 1.11.2011 (nebo dle dohody). Vhodný pro 1-3 osoby bez domácích zvířat. Elektrika se převádí na nájemníka (doporučená sazba 500-700Kč/1měsíc). NABÍDKA NENÍ URČENA PRO REALITNÍ KANCELÁŘE!

Rent a nice and spacious apartment in Prague 4, in a quiet location with good transport / public transport - bus to the metro C-Budejovicka. The apartment consists of two separated rooms. And one of them is a fully equipped kitchen / refrigerator, stove, oven, microwave. The hall was rebuilt in a practical wardrobe, washing machine available. VERY NICE LOCATION, near are a park, a fitness center, swimming pool. Available immediately from 1.11.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131979
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.