Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný, atypický, částečně zařízený byt 2+kk 65m2. Nachází se v 5.patře cihlového domu po rekonstrukci (výtah, fasáda a dvůr). Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou a lednicí. V obývacím pokoji je gauč, konferenční stolek, psací stůl, jídelní stůl a dvě židle. V ložnici je postel včetně matrace a prádelník vhodný pro uskladnění oděvů. V chodbě jsou velké vestavěné skříně. Koupelna s vanou a samostatné WC. Na podlahách je plovoucí podlaha, topení plynové. Byt disponuje šatnou a technickou místností. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. K bytu je k dispozici sklep. Malý balkon v mezipatře společný pro tři byty (možno využít například k sušení prádla).

200 metrů na tram 9,5,26. Metro Jiřího z Poděbrad 5 minut pěšky.

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár, naopak nevhodný pro spolubydlení (pouze jeden neprůchozí pokoj).

K nastěhování od 1.června 2013.

Nice, atypical, partly furnished apartment 2 + kk, 65 m2. Located on the 5th floor of the building after reconstruction (lift, facade and courtyard). Kitchen equipped with a hob and a refrigerator. In the living room there is a couch, a coffee table, a desk, a dining table and two chairs. The bedroom with a bed including mattress and a dresser. Large wardrobes in the hallway. Bathroom with a bath and separate toilet. Gas heating. The apartment has a cloakroom and a utility room. Security doors. There is a cellar. A small balcony on the mezzanine shared by three flats.200 meters to the tram 9,5,26. Metro Jiřího z Poděbrad 5 minutes away.The apartment is suitable for an individual or couple, while unsuitable for roommates (only one separate room).Available since 1 June 2013th.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132017
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.