Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 90 m² bez realitkynáměstí Bořislavka, Praha - Dejvice

náměstí Bořislavka, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný světlý byt 3+1 k prodeji v klidné lokalitě Dejvic, mezi Ořechovkou a Hanspaulkou, nedaleko Šáreckého údolí. Vedle domu je park s velkým dětským hřištěm, za domem dvůr se zahradou, dále v ulici zdravotní středisko s wellness centrem, základní škola a školka, zimní stadion. Výborná dostupnost do centra, cca 15-20min - tram, bus, stanice metra ve výstavbě (cca 5min pěšky, dokončení 2014).

Byt je v 3.podlaží cihlového domu, ve velmi dobře udržovaném původním stavu, dřevěné parketové podlahy, nová plastová okna, WC po rekonstrukci. Plocha 90m2 (vč. balkónu, zděné komory a laťového sklepa). V domě proběhla rekonstrukce společných prostor a všech stoupaček v r. 2009. Převod do OV plánovaný během 2011.

Beautiful light 3+1 appartment for sale in a quiet neighborhood in Dejvice, between Ořechovka and Hanspaulka, Šárka Valley nearby. Families will find a convenient park with a children's playground next to the building and a courtyard with a garden behind the house. Health and wellness center, winter stadium, elementary school and kindergarden are up the street. The city center is within reach in 15-20mins by tram or bus, new metro station is planned for 2014, within a 5 min walk.

The 90m2 appartment is on the 3rd floor, in a well-kept original condition, with wooden floors, new windows, the WC was reconstructed recently. The building underwent reconstruction of the common-use spaces, as well as the plumbing, in 2009. Change from co-op to private ownership planned in 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132285
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.