Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyU parního mlýna, Praha - Holešovice

U parního mlýna, Praha - Holešovice
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 625 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásný, atypický dvoupodlažní byt v půdní nástavbě z roku 2007, v blízkosti nedávno dokončených projektů Prague Marina, Classic 7 a Měšťanský pivovar, v ulici U parního mlýna v Praze 7, Holešovicích. Byt se nachází v 7. (nejvyšším) patře, v domě je výtah, dům je po rekonstrukci. Dispozice: 2+kk o výměře 65m2 + dvě terasy (5m2 a 10m2) + sklep. V prvním (vstupním) podlaží je předsíň s komorou, ve druhém je obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna, samostatný záchod, druhá komora a 2 terasy. Pokoje i koupelna jsou průchozí. Orientace oken je JV (obývák a kuchyň) a SZ (ložnice a koupelna-zde je také okno). Byt je velmi světlý. Menší terasa je v obývacím pokoji s výhledem do vnitrobloku, větší terasa v ložnici s výhledem do ulice (tato terasa se dá zvětšit). Byt byl dle našich požadavků během výstavby vybudován v nadstandardním provedení zahrnujícím: 2 světlíky (malá okna) ve stropě v obývacím pokoji, přídavná topení pod dveřmi na terasy, dýhované plovoucí podlahy (i na schodech), zvýšená akustická izolace podlah, vnitřní dveře dýhované včetně zárubní, obklady z kvalitních dlaždic s matnou texturou, velká vana ze zvlášť odolného tvrzeného akrylátu, kvalitní sanita, extra vybudovaná samostatná místnost pro wc. Okna jsou dřevěná (eurookna). Vstupní dveře bezpečnostní, protipožární, značka Next, 3.stupeň. Kuchyň obsahuje vestavnou lednici s velkým mrazákem, vestavnou troubu i myčku (45 cm) a sklokeramickou varnou desku. Vytápění i ohřev vody vlastním plynovým kotlem. Poplatky pro 2 osoby 2200,- a energie cca 2000,-. Byt je velmi tichý díky klidné lokalitě i kvalitnímu provedení zdí-sousedy neslyšíme.

Více fotografií zde: https://picasaweb.google.com/100785757912915547319/BytUParnihoMlyna?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNTb96fS-5izdg&feat=directlink

RK NEEEEEE!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132394
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.