Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 48 m² bez realitkyPod Lesem, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Pod Lesem, Plzeň - Doubravka, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


NYNÍ SLEVA!!!

Nabízím pronájem prostorného bytu 1+1 s lodžií o velikosti 48m2 v prvním patře cihlového domu, který se nachází ve velmi klidné lokalitě v Plzni na Doubravce. V blízkosti je MHD, veškerá občanská vybavenost, zeleň, nedaleko je OC Plzeň a výpadovka na Prahu.

Byt má balkon do klidného vnitrobloku, dále je k dispozici sklep. Dům byl v minulém roce zateplen, byly instalovány moderní vchodové dveře a plastová okna.

V bytě je prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi, dále kuchyň (včetně lednice a mikrovlnné trouby) a velký pokoj s balkonem. Koupelna je na byt této velikosti velmi prostorná. K dispozici je další malá místnost služící jako šatna/komora. Byt je téměř plně vybaven, na podlaze jsou koberce, v kuchyni kvalitní linoleum imitující dřevo, v koupelně a na WC dlažba.

Zálohy na teplou a studenou vodu a topení činí 2.500,-. Nájem 5.500,-. Odběr elektřiny a plynu (pouze na vaření) bude převeden na nájemníka. Při rychlém jednání sleva možná.

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

Byt je k dispozici od 1.7.2013., prohlídka možná ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132477
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.