Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyPod Homolkou, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Pod Homolkou, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 249 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji hezký atypický byt 2+kk/mezonet (druhá místnost je v patře) o výměře 46 m2 v družstevním vlastnictví (anuita 0 Kč). V současné době je již byt částečně zařízený. Převod do osobního vlastnictví je možný v roce 2024. Od doby dokončení výstavby byl byt téměř neobývaný. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu v Berouně - Na Paloučku. Možnost přestavby na plnohodnotný 2+kk. K bytu náleží sklep. Na patře je možné využít uzamykatelnou kočárkárnu.

Velmi nízké měsíční náklady na provoz bytu. K domu náleží oplocené dětské hřiště, které je v jeho bezprostřední blízkosti. Výborná občanská vybavenost (MŠ v ulici, ZŠ, Sportovní centrum Eden, plavecký bazén, nákupní středisko, zdravotní zařízení, pošta). Výborné dopravní spojení do Prahy - bus/cca 30 min (zastávka ve vedlejší ulici, směr Zličín, Nové Butovice), vlak/cca 45min (směr Hlavní nádraží, Smíchovské nádraží), auto/cca 20 min. SLEVA!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132703
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.