Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyUralská, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Uralská, Liberec - Liberec, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč


Nabízíme pronájem bytu ve 4. patře novostavby rezidenčního bytového domu. Byt je moderně a nadstandardně vybaven,ve všech místnostech podlahové vytápění. Z prostorné předsíně je přímý vstup do všech místností bytu: šatna, koupelna, samostatné WC, ložnice, dětský pokoj s vestavěnou šatnou a vestavěným patrem s pohodlným dvojlůžkem, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní. Plně vybaveno vestavnými spotřebiči – lednice, mrazák, myčka, trouba, mikrovlnná trouba, elektrický kráječ. Z ložnice a obývacího pokoje je vstup na terasu (14m2).

K bytu náleží samostatná garáž přímo v bytovém domě s vestavěným stropním patrem (dostatek úložného prostoru). Byt v OV, vytápění a TUV zajišťují vlastní tepelná čerpadla – velmi nízké náklady!, kanalizace obecní, veřejný vodovodní řád, el. 230V. Za domem je zastávka MHD, výhodou rychlý výjezd na rychlostní komunikaci Liberec-Praha a Děčín. Sportovní vyžití v nedalekém sportovním areálu Ještěd.

Rezidenční bydlení v tomto uzavřeném objektu je vhodným řešením pro toho, kdo chce mít pocit bezpečí a komfort bydlení v rodinném domě, ale bez starostí s tím spojených. Poskytuje nadstandardní služby, jako jsou společenská místnost s barem a kulečníkem, posilovna, kolárna. K dispozici je rozlehlý soukromý park s dětským hřištěm a bazénem, prostor je střežen kamerovým systémem. Chod objektu zajišťuje správce, který provádí úklid společných prostor a každodenní údržbu celého areálu.

Měsíční nájemné za byt a garáž včetně kompletního vybavení bytu činí 16.000,- služby 4.000,- elektřina cca 700,-. Vratná kauce ve výši 50.000,-.

Bez zvířat!

Pro více informací: nebo. Prohlídka bytu možná kdykoli po předchozí domluvě. Jednáte přímo s majitelkou bytu.

Flat for rent in 4th floor of a new residential building. The flat is fashionably and high standard equipped, underfloor heating in all rooms: entrance hall, dressing room, bathroom, separate toilet, bedroom, children's room with dressing room and raised double bed and work corner, living room with kitchen and eating room. Fully equipped - fridge, freezer, dishwasher, oven. Large terrace - entry from livingroom and bedroom. Heating and hot water through thermodynamic heating (low costs).

Bus stop next to the house, easy to reach exit to Prague and Decin. Sports facility Jested nearby.

This residential living in closed private area offers a high comfort of living - guest lounge with a bar and billiar, gym, garage. At the disposal also a large private park with playground and pool, area monitored by home security system. Would suit a family with children or businessmen requiring high standard of living. No animals.

Rent CZK 14000,- per month + CZK 4500 other costs.

For more information:

ilona.schejbalova@centrum.cz

Tel 00420 777 034 569

Come to see our flat, just contact us to make an appointment

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132848
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha106
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníGeotermální

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDDomažlická
🚶 232 m (3 min)
PoštaLiberec 10
🚘 992 m (2 min)
ObchodPekařství a cukrářství Jiří Bláha
🚶 383 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 2 370 m (6 min)
RestauraceU Mitíka
🚘 829 m (1 min)
LékárnaLékárna Svět
🚘 1 117 m (3 min)
ŠkolaSŠ a MŠ, Na Bojišti
🚘 881 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola, Na Bojišti
🚘 880 m (2 min)
Sportoviště
🚘 1 060 m (2 min)
Hřiště
🚶 768 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.