Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyTřeboňská, Praha - Michle

Třeboňská, Praha - MichleVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám slunný byt 2+KK v novostavbě z roku 2008 v projektu Byty Budějovická v klidné a příjemné lokalitě. Předností bytu je výborná dopravní dostupnost - v dosahu 5 minut chůze stanice metra Kačerov a Budějovická a kvalitní občanská vybavenost - obchodní centrum DBK, poliklinika, MŠ i ZŠ. Rovněž v dosahu přírody - Michelský a Kunratický les. V domě možno dokoupit, případně si výhodně pronajmout podzemní parkovací stání. Součástí bytu je balkón o výměře 3,83 m2 a sklepní kóje. V bytě použity nadstandartní materiály, kuchyňský kout vybavený vestavnými spotřebiči Electrolux, prostorná koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, WC samostatné. Obývací pokoj s kuchyňským koutem o ploše 24,27 m2, ložnice o ploše 19,89 m2.

I´m offering a sunny flat 2+KK in a new building from 2008 situated in the project Byty Budějovická in a calm and pleasent place. The advantage of the flat is a great traffic accessibility - 5 minutes walk away from the subway station Kačerov and Budějovická and a quality public facilities - shopping center DBK, medical house, schools.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132900
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.