Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 87 m² bez realitkyNa Slatince, Praha - Záběhlice

Na Slatince, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Zařízený byt v novém obytném komplexu Slatinka nedaleko centra Prahy pronajmu.Byt je v cihlové novostavbě v přízemí s předzahrádkou 40m2.Velikost bytu 47m2, moderní kuchyňská linka s lednici,nerezový samozapalovací sporák,plovoucí podlaha v pokoji a zařízení jako postel,skříně,moderní jídelní souprava,PC stůl, poličky a pod, moderní nadstandartní koupelna. Vše sladěno v jemném pastelovém odstínu. Byt je řešen jako 1Kk se šatnou/ komůrkou/dětským pokojíkem.Byt je cca 13min od centra Prahy, zastávka MHD před domem,občanská vybavenost v místě.Parkování možné před domem a nebo kryté garážové stání.11tis je nájem a poplatky jsou 3000, požadovaná kauce ve výši 14tis.Přímá majitelka,dohoda možná. Realitky prosím nevolejte. Děkuji.

.

I will rent a new modern flat 47m2 with small garden 40m2 situated in groundfloor modern building together with furniture. The rent is 11000 and 3000for charges for electricity and gas. Cash bail 14000.Direct owner,for more info writte email or call me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132902
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.