Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 118 m² bez realitkyNerudova, Praha - Malá Strana

Nerudova, Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné38 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnou pronájem bytu 3+1 v Nerudově ulici na Praze 1 Malá Strana. Byt je částečně vybavený ( kuchyňská linka včetně elektrických spotřebičů). Byt se nachází v cihlovém domě v 1. patře. Dům prochází celkovou rekonstrukcí. Byt se nachází v domě s historickými prvky a zároveň v historickém centru blízko Pražského hradu cca 200 metrů. Z oken jedné ložnice je výhled na Petřínskou rozhlednu a z druhé ložnice na Pražský hrad. Na zemi je položená původní podla, plovoucí podlaha a dlažba. 41 500 vč poplatků. Doporučujeme

K nastěhování: 17/01/2009

We would like to offer a 3 +1 apartment for rent at Nerudova street in Prague 1 Mala Strana. The apartment is partially furnished (including kitchen appliances). The apartment is located on the 1st floor of a brick building, which has been reconstructed. The flat is located in a historical building right in the historical center (about 200 meters from Prague Castle). From the windows of one bedroom is a view of the Petřín observation tower and from the second bedroom a view of Prague Castle. The apartment has the original parquet floor and tiles. 41 500 including taxes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13295
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Plocha118
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.