Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyHavelkova, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Havelkova, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Družstevní byt 3+1 s možností převodu do osobního vlastnictví Brno - Bohunice. CP 68 m2, 6.NP/12, balkon, výtah. Neprůchozí pokoje 20 m2, 12m2 a 8 m2, kuchyň 9 m2, spíž, předsíň 9 m2. Nové stoupačky, plastová okna, žaluzie, zděné jádro, v koupelně vana, umyvadlo, samostatné WC. Na patře je společná místnost sloužící jako kočárkárna a kolárna pro 5 bytů. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Na 4 dospělé osoby se platí měsíční náklady 5113.000,- Kč + inkaso, t.j. záloha na elektřinu 1.030,-Kč a 113,- Kč, na plyn.

V letošním roce se budou dělat nové balkony a příštím roce se plánuje zateplení a nová fasáda domu. Hned vedle domu je mateřská školka, přes ulici základní škola, v blízkosti je lékař, zubař, pošta, nákupní středisko, supermarket Albert, Kaufland a Campus Square. RK prosím nekontaktujte mne, o vaše služby nemám a nebudu mít zájem. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132997
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.