Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 33 m² bez realitkykladenská 121, Praha - Vokovice

kladenská 121, Praha - Vokovice
Měsíční nájemné7 900 Kč


 1+1 v RD se zahradou, část. zařízeno, Plovoucí podlaha v hlavní místnosti, vymalováno vyštukováno, 3 okna do ulice a prosklená terasa do zahrady s okny na jih. kuch. linka, lednice, elektrický sporák a trouba, mikrovlnka, 2-3 válendy, skříň stůl židle, tv dvd internet 16Mb za sec. Přístup k pračce přístup do zahrady do sauny a do bazénku. Dům je z roku 1899 cihlový, zahrada má 223m2, parkování před domem. Jen 2 minuty chůze na stanici MHD Červený vrch a pak 8 minut tramvají na metro Dejvická a 3 minuty metrem do centra (můstek). Celkem 8.500 plus elektroměr.

 2 room flat in Prague 6, in private house with garden, sauna and sauna pool, suitable for 1 person, dog or cat ok, Internet speed 16Mb/sec, electric stove and oven, fridge, washing machine. Small flat of 33m2 total size. 1-4 years lease, 3 months bond, rental includes all but electric meter, car parking in front of the house. All facilities are conveniently located in this street, as in the past that was a Main street of this Diplomatic suburb and tram used to ride here. Now it rides in parallel Evropska street. Tram stop is just 2 minutes walk from house and the tram takes you in just 8 minutes to Metro Dejvicka. English spoken.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13339
Dispozice1+1
VlastnictvíOstatní
Plocha33
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.