Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyPavla Švandy ze Semčic, Praha - Smíchov

Určeno ke spolubydlení
Pavla Švandy ze Semčic, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby1 160 Kč


Hledáme spolubydlící(ho) do prostorného, nově zrekonstruovaného bytu 4+1 v činžovním domě v klidné ulici pár kroků od Vltavy poblíž Anděla. Výborná dostupnost MHD. Nájem s poplatky (včetně internetu) je 6700 Kč.

Samostatný pokoj je velmi prostorný (24m2) a po dohodě může být vybaven stávajícím nábytkem. Pokojem prochází jeden spolubydlící (muž). Bude volný od 1.6. 2011. Celý byt má rozlohu 120m2. Plně vybavená kuchyně. Pračka, vysavač, menší skladové prostory k dispozici.

Preferujeme nekuřáka, bez zvířat, se zájmem o dlouhodobější pronájem, společensky založeného, muže nebo ženu. Ideální lokalita pro lidi pracující v okolí Anděla nebo kdekoli v centru. V okolí lze parkovat, není tu modrá zóna. Rádi bydlíme spíše spolu a ne jen vedle sebe... tzn. přátelský a otevřený člověk vítán:)

We are looking for a flatmate to share a large, newly renovated 4-bedroom apartment in a calm street just a few steps from the Vltava river near Andel. It's also well served by public transport.

Rent, including bills, is 6700 Kč.

The room is quite large (24m2) and can remain equipped with current furniture if agreed. The room neighbours with another room in the apartment (occupied by 1 person - male) It will be available from June 1st 2011.

The whole apartment is 120 sq meters large, has a fully equipped kitchen, washing machine, vacuum cleaner, etc. Also a small storage room is available. It's also possible to park your car near the apartment (not a blue-line zone).

All three room mates are well-traveled and welcome an international flatmate. We like to live with each other rather than next to each other so a friendly and sociable person will be very welcome :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134019
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.