Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena29 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 125 110 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji komfortní bydlení v centru Prahy 3+kk/T, luxusně vybavený slunný byt v novostavbě v Osadní32, Praha 7, výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (tram 6,12 a metro trasa C - nádraží Holešovice), mateřské a střední školy, Lékařský dům, Pražská tržnice, obchody, supermarkety, Visionary Centre, tenisové kurty a golfové hřiště, 5 min MHD bytový komplex Prague Marina, 8 min MHD na Muzeum, 10min největší obchodní centrum v ČR - Letňany. Byt má cca 84 m2, je ve 5 N.P. z 7-ti, orientovaný na východ (ložnice), sever (předsíň a pokoj) a západ (obývák+k.k.). Byt má široká okna a prosklenou terasu 6,8 m2 na západní stranu s překrásným výhledem na park Stromovka a Výstaviště. Vybavení bytu je úplně nové (viz foto), v ložnici je dvoulůžko a skříňová sestava. Druhý pokoj je zařízený rozkladací pohovku BEDDING od IKEA(pracovna, dětský pokoj či hobby místnost) podle zájmu klienta. V obýváku je rozkládací luxusní rohová sedací souprava, jídelní kout a kuchyňský kout. Součástí nové kuch.linky je lednice s mazničko u LIEBHEER, horkovzdušná trouba a varná deska ARISTON a myčka nadobí WHIRPOOL 6-ti smysl. Obývák je doplněn stěnou s LED 4K SUHD TV a satelitní receiver (ASTRA & HOTBIRD). V koupelně je automatická pračka SAMSUNG. Předsíň ve tvaru L má samostatné okno, 4 hluboké a prostorné vestavěné skříně a skříňový botník.V bytě jsou přípojky na TV, internet a pevnou tel.linku. V ceně je i garážové stání o výšce 165 cm. K bytu patří sklepní koje cca 2 m2 přímo na patře. 3 byty v této části domu a sklepy na patře jsou pod samostatným uzamčením (max. bezpečnost). Dům je hlidaný bezpečnostní agenturu 24 hodin denně. Byt je k dispozici ihned.

We are offering a comfortable living for sale a luxuriously furnished and sunny apartment 3+kk/T sized 84 sqm with a big terrace 6,8 sqm and very nice view to the park Stromovka, fourth floor of a new six-storeyed building, personal ownership, street Osadní 32, Prague 7 in new development and very attractive locality of Prague 7 (close to City Centre)– very good transport connection to the centre (tram 6, 12 and Metro C „Muzeum“). Excellent civic amenities (nursery schools, grammar schools, Medical centre, supermarkets, Visionary Centre, many shops, golf court, tennis courts). All furnishings are completely new (see illustrated photos), kitchen is fully equiped by new appliances, LIEBHERR refridgerator with a freezer, ARISTON hot-air oven and cooking desk, dishwasher WHIRPOOL 6th Sense, LED 4K SUHD TV with dish-receiver (ASTRA & HOTBIRD) and Internet connection. Wood floors equiped flat, in the rooms there are beds, wardrobes, table with chairs and sofa, Wardrobes in the hall, Bath and AEG Lavamat washing machina in the bathroom. Cellar 2 sqm near the flat on the same floor. Garage parking is included. The house is monitored by a Security Agency 24 hours a day for maximum security. The flat is available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134034
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.