Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPastelová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Rezervováno
Pastelová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné5 200 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Pronájem krásného zařízeného bytu nedaleko centra Liberce. Byt teplý, slunný s okny na východ. Výhled do zeleně. K dispozici prostorná vestavěná skříň s vyvýšeným dvojlůžkem (lamelové rošty + matrace), televize, konferenční stolek, velké úložné prostory, kuchyň vybavená vestavěnými spotřebiči (sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, lednice s mrazákem, páková baterie). Plovoucí podlaha v pokoji, dlažba v kuchyni, předsíni a koupelně. Možnost internetu a kabelové tv. Polohovatelná plastová okna se žaluziemi. Byt je zateplený. Zděná koupelna s vanou, dvěma pákovými bateriemi, topným žebříkem, 2 skříňkami. Dům z roku ca. 2002. Zařízení bytu bylo děláno truhlářem na míru. MHD - 2 min. chůze, pošta a supermarket vedle domu (další dva supermarkety poblíž). V dosahu bazén, sauna, fitness, 2 stánky pekařství, 2 čerpací stanice. Bezproblémové parkování před domem.

Celková cena včetně služeb je 8400,-Kč/měsíc pro 1 osobu, pro dvě osoby 8900,-Kč/měsíc, vratná kauce 10000,- Kč, délka pronájmu neomezená.

Pro nekuřáky a nájemníky bez zvířat.

Volný od 1. 12. 2016

Tel.: 733436577.

Mail: hpavla@post.cz

Nepronajímám přes RK. Realitní makléři, nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134099
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.