Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyTetínská, Praha - Radlice

Tetínská, Praha - RadliceVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Krásný moderní byt k pronájmu od kvetna 2010 v Praze 5 Radlicích

– Dívčí Hrady.

Nabízíme k pronájmu krásný moderní byt 3 + kk, rozloha 90 m2 s terasou v Praze 5 Radlicích.

Byt se nachází v přízemí moderního bytového viladomu, který byl postaven před 3 lety. Byt je zařízený nadstandardním nábytkem. V hlavní obývací místnosti s kuchyňským koutem nalezntete rozlehlou pohovku krémové barvy, konferenční stolek, koberec pod konferenční stolek , televizní stolek a moderní jídelní stůl bilé barvy s černými koženými sedáky. Kuchyňský kout je vybaven novou kuchyňskou linkou od firmy Hanák se spotřebiči – vestavěnou lednicí s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, myčkou nádobí a mikrovlnou troubou. V bytě jsou dvě prostorné ložnice. V koupelně je k dispozici velká vana se sprchou, vyhřívaným věšákem na ručníky a také pračka. Terasa, která náleží k tomuto bytu je orientována na jih, tudíž je ideálním místem pro celodenní slunění a grilování. Terasa je oplocena a porostlá zelení, což Vám zajistí naposté soukromí. V bytě je možnost WIFI připojení na internet, satelitní příjem a pevná telefonní linka. Celým bytem se prolíná vysoce nadstandardní dřevěná dubová podlaha . V koupelně, na WC a v předsíni je položena kvalitní dlažba.

Stanice metra Radlická je vzdálena pouze kousek od bytu, tudíž Vám zajistí výbornou dostupnost na metro B. V místě se dále nachází zastávka tramvaje číslo 7 a autobusová zastávka autobusu 231 směr Anděl.

Radlice Fit centrum Vám nabízí možnost využití krytého i venkovního bazénu, posilovny, nejrůznějších sportovních kurzů a také prostory Junglelandu pro Vaše nejměnší . V docházkové vzdálenosti se nacházejí tenisové kurty a nekuřácká restaurace Na Kopci, která je vyhlášena svou výbornou mezinárodní kuchyní . V místě je také obchod s potravinami. Byt se nachází od 2 minuty pěší chůze vzdáleného Prokopské údolí, které je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku, běh či jen pro obdivování krásného a jedinečného výhledu na Prahu.

Pro další informace nás prosím kontaktujte na - paulbaker1977@gmail.com nebo 603193130

Flat for Rent from immediately in Radlice Prague 5

We offer for rent a beautiful modern apartment 3+ kk, 90 m2 with a terrace in Radlice Prague 5.

The flat is on the ground floor of a modern apartment building constructed only 3 years ago. The apartment is furnished with modern furniture. In the kitchen, there is a fridge-freezer, ceramic glass plate, microwave and dishwasher. In the bathroom, there is a large bath with a shower, heated towel rail and a washing machine. There is also a room with a separate toilet. The living room is spacious with a large sofa, modern style table and chairs, coffee table, modern rug and a TV table

There is a south facing terrace perfect for sun bathing, relaxing and barbeques.

There is the possibility of a WIFI connection to the Internet, satellite and a telephone. There is a wooden oak floor running through the entire flat.

Radlice metro is only a short walk from the flat giving excellent access to metro-line B (Radlicka) and the number 7 tram stop next to the CSOB bank and Radlice indoor and outdoor swimming pool next to Jungleland. There is also a bus stop 2 minutes from the flat that takes you to Anděl in only 8 minutes.

Also in walking distance there are tennis courts and a bar Na Kopci, one of the top rated restaurants in Prague. The apartment is located within 2 minutes of prokopské údolí perfect for walking, cycling, running or simply admiring the stunning views over Prague.

For further details contact paulbaker1977@gmail.com or mobile on 725738690

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134173
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.