Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 232 m² bez realitkyZáběhlická, Praha - Záběhlice

Záběhlická, Praha - Záběhlice
Měsíční nájemné48 000 Kč


Pronájem vily na Praze 10 - 232 m2 reprezentativních kancelářských prostor včetně 4 parkovacích míst cena

48 000,-

Luxusní vila k pronájmu vhodná jako reprezentativní kanceláře, sídlo firmy, obchodní prostory (vzorkovna, showroom, atd.) Vila je včetně 4 parkovacích míst. Komerční prostory jsou situovány v přízemí na frekventované ulici a mají 2 prezentační pokoje, 2 velké místnosti a 1 recepci. Je zde sociální zařízení, místnost na servrovnu, vybavený kuchyňský kout a suchý sklep vhodný jako archiv. Velké prostory jsou v 1. patře a jsou zde 2 kanceláře, 1 velká místnost řešená jako open space s krbem, zimní zahrada vhodná jako jednací místnost a velká terasa. K těmto prostorám patří také sociální zařízení a vybavený kuchyňský kout. V celé vile jsou rozvedeny všechny sítě – internet, telefon, kabelová TV. U domu je i malá zahrada. Údržba zahrady v ceně nájmu. Dům má zvukově izolovaná okna a je zateplen izolací. Vila má zabezpečovací kamerový systém. Poplatky se žádné neplatí, jen opravdu spotřebovaná elektřina - vzhledem k ekonomickému podlahovému vytápění a levnému tarifu dělá elektřina v průměru cca 2500,-/patro/měsíc. Kancelářské a komerční prostory se nachází přímo na ulici Záběhlická a jsou 2 minuty od nájezdu na Jižní spojku.

Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dostupností do centra - 5 minut autobusem na metro Strašnická. V blízkosti je zábavný a sportovní areál "Hamer" s rybníkem, tenis. kurty, squash, bowling, restaurace...Kompletní občanská vybavenost s blízkostí nájezdu na dálnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134305
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha232
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.