Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 3+1 • 111 m² bez realitkynáměstí Jiřího z Poděbrad, Praha - Vinohrady

náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Nabízím k pronájmu stylové nebytové prostory o výměře 111 m2 vhodné k umístění kanceláří či skladových prostor. V domě je zaveden kabelový internet, TV, telefon a kompletní rozvody. Místnosti jsou teplé a bez vlhkosti. Výhodou prostor je vynikající poloha přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze, cca 30m od stanice metra a tramvaje. Vchod bytovým domem. Preferuji dlouhodobý pronájem. Bez provize! Přímo od majitele.

Offer to lease commercial space to the stylish area of ​​111 m2 suitable location for office or warehouse space. The house is set up cable internet, TV, phone and full distribution. The rooms are warm and without humidity. The advantage of the space is an excellent location right on the square of George of Podebrady, Prague, about 30m from the metro and trams. Entrance dwelling house. Prefer long term lease. No commission! Directly from the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134334
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha111
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.