Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyU vodárny, Praha - Vinohrady

U vodárny, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné25 000 Kč


Krásný 3+kk po rekonstrukci na nám. Jiřího z Poděbrad, Vinohrady

Pronájem krásného světlého bytu 3+kk, 81 m2 po kompletní rekonstrukci na Vinohradech. Byt se nachází ve 4. patře udržovaného cihlového domu s výtahem, u parku, ze všech oken výhled na nám. Jiřího z Poděbrad. Byt má prostornou vstupní halu, dvě ložnice, velký obývácí pokoj s kuchyňským koutem, komoru. Kuchyňská linka je nová včetně všech vestavěných spotřebičů. Nová koupelna má rohovou vanu i sprchový kout, WC samostatné. Na podlahách ve všech pokojích parkety, v hale a koupelně dlažba. K dispozici kabelová televize a internet. Byt se nachází přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad, metro A a tramvaj 10, 11 a 16 jsou 1 minutu pěšky. Atraktivní lokalita. Volné od ledna 2009. Nutno vidět!

RK NEVOLAT!!!

K nastěhování: 20/01/2008

Beautiful apartment for rent in the centre of Prague

Newly renovated beautiful bright apartment (81 m2) in attractive locality of Vinohrady, a great view of Jiřího z Poděbrad square and the unique modern church. Very nice building, 4th floor, elevator, steps to the park. Hallway, 2 bedrooms, spacious open living room with brand new kitchen and appliances. Bathroom with bathtub and shower, separate toilet. Hardwood floors in all rooms and tiles in the hallway and bathroom. Internet and cable TV connection. Just a minute walk from the Jiřího z Poděbrad metro station and tram stops 10, 11 and 16. Available for rent from January 2009.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13436
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha81
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.