Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 230 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


***Luxusní bydlení u řeky***

Moderní mezonetový byt 5+kk v rezidenci River Lofts, Praha 7

Krásný byt se čtyřmi ložnicemi a dvěma terasami se nachází v Praze 7 Holešovicích, v nově postaveném bytovém komplexu River Lofts.

Byt o rozloze 135 m2 ve dvou patrech budovy navozuje pocit bydlení v rodinném domě: ve spodní části se nachází prostorný, slunný obývací pokoj, který díky širokým francouzským oknům nabízí úžasný výhled na řeku Vltavu, rozlehlá terasa (75 m2), pokoj pro hosty s vlastní koupelnou, vstupní hala, komora a WC. V horním patře se nachází ložnice (s vlastní koupelnou a 20 m2 terasou), dětský pokoj, pracovna/pokoj pro hosty a další koupelna.

V celém bytě jsou dřevěné podlahy a vestavěné skříně, které nabízí spoustu úložného prostoru. K bytu také patří dvě parkovací místa v podzemní garáži a sklep. Vstup do budovy i garáže je opatřen infračerveným čipem, budova je navíc vybavena videotelefonem.

River Lofts se nachází v Holešovicích, nově rozvíjející se moderní čtvrti se spoustou skvělých restaurací (SaSaZu, Mecca Club), Holešovickým farmářským trhem, golfovým hřištěm a sportovišti. Místo je snadno dostupné městskou hromadnou dopravou – tramvaje 5, 12, 15 (zastávka Ortenovo náměstí) nebo metrem C (Nádraží Holešovice).

Nájem 35 000,- Kč/měsíc (plus poplatky cca 8 000,- Kč).

K dispozici k dlouhodobému pronájmu od července 2011.

V případě zájmu prosím kontaktujte vlastníka - Michal, tel.: 725 30 89 50.

***Luxury Riverside Living*** Modern 5+kk duplex flat in River Lofts, Prague 7

Beautiful duplex 4-bedroom flat with 2 terraces situated in Prague 7 - Holešovice in the newly built River Lofts residential complex.

The flat is arranged over 135m2 and occupies the top 2 floors of the building, giving the feeling of living in a family house: downstairs area offers a spacious and sunny open-plan living room offering splendid views of the Vltava river all year round thanks to large French windows, a large terrace (75m2), a guest-room (with en-suite shower room), entry hall, pantry, and cloakroom; upstairs area consists of a master bedroom (with en-suite bathroom and a 20m2 adjacent terrace), children’s bedroom, study/guest bedroom and a separate bathroom.

There is wooden flooring throughout the apartment and built-in wardrobes provide plenty of storage. The flat comes with the use of two underground parking spaces and a cellar. Entry into the building and the underground garage is done via infrared chip. The building is equipped with entry videophone.

River Lofts is located in Holešovice area, known as Prague's stylish, fashionable area with great restaurants (SaSa Zu, Mecca Club), Holešovice farmers’ market, golf, fitness club. The location is easily accessible by public transportation - tram: 5, 12, 15 (stop: Ortenovo Namesti) or metro C (Nádraží Holešovice).

Rent 35,000Kc per month (plus utilities approx. 8,000Kc)

Available July 2011 for long-term lease

If interested, please contact the owner Michal 725 30 89 50

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134407
Dispozice5+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Plocha230
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.