Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 224 m² bez realitkyJeřická, Praha - Horní Počernice

Jeřická, Praha - Horní Počernice
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej velmi pěkně situovaného rodinného domu v Praze 9 - Horních Počernicích, ul.Jeřická. Velikost 3+kk,zastavěná plocha s nádvořím 224m2, zahrada 371m2. Dům je po částečné rekonstrukci - nová střecha,plot.V přízemí je obývací pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC, v patře velký pokoj, WC,půdní prostory, ze kterých lze udělat další pokoj. Na zahradě jsou ovocné stromy, skleník,altán a sklípek. Součástí je i garáž a 2 dílny.Jedná se o výborné umístění - rohová parcela s orientací na jih a východ, autobusová zastávka 50metrů směr metro Černý Most cca 5min, v centru jste celkem za 30minut.Při rychlém jednání možná sleva!

We´ve offered to sell a very nice family house situated in Prague 9 - Horni Pocernice, ul.Jeřická. Size 3+kk, built-up area of ​​224 square meters with a courtyard, garden 371 m2. The house is a partial reconstruction - new roof, fence.On the ground floor is situated the living room, kitchen, bathroom and separate toilet, on upstairs is large room, toilet and attic, from which you can make other room. In the garden are fruit trees, greenhouse, garden house and cellar. There is also includes a garage and 2 workhouses. It is a great location - a corner land is oriented to the south and east, bus stop 50 meters direction Cerny Most metro about 5 minutes, trip to the center takes only 30minut.The quick action possible discount!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134422
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha224
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.