Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1322 m² bez realitkynáměstí Komenského, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický kraj

náměstí Komenského, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický kraj
Cena530 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek v Horním Jelení. Plocha 1322 m2, cena 530 Kc/m2, celkem 700 000 Kc. Pozemek je připravený pro výstavbu rodinného domu. Stavební parcela má vhodný obdélníkový tvar. Parcela je dobře dostupná z místní komunikace, kde jsou veškeré inž. sítě - kanalizace, elektro, voda, plyn. Jedná se o lokalitu se zahájenou a dále pokračující výstavbou nových rodinných domů. Dobrá dopravní dostupnost do Holic, Chocně, Hradce Králové

(28km), Pardubic (25km) a Ústí nad Orlicí (29km). Pozemek se nachází na okraji obce v blízkém sousedství rozsáhlých lesů. Z pozemku je krásný výhled přes široké údolí až na Orlické hory. V místě je základní občanská vybavenost (obchod, škola...).

I would like to offer a building site in Horni Jeleni suited to family house construction. Total area of parcel is 1322 m2 and is of rectangle shape. The price is 530 CZK/m2, i.e. 700 000 CZK. The site is well accessible from a local communication, where all engineering networks are prepared - canalization, electricity, water, gas. Build-up of new family houses has began in this area. Good traffic accessibility of nearby cities - Holice, Chocen, Hradce Kralove (28km), Pardubice (25km) and Ustí nad Orlici (29km). Parcel is located at the edge of city in neighbourhood of large forests. The parcel affords a beautiful view of surrounding landscape with a wide valley and Eagle Mountains beyond. Basic civil amenities (shop, school...) are available in the city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134520
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 322
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.