Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyKorunni, Praha - Vinohrady

Korunni, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné25 000 Kč


3 + kk moderní nově postavené luxusní byt k pronájmu na Vinohradech v Korunní Dvůr. Tento otevřený a dobře osvětlené byt má pouze jednu předchozí bydliště a je ve vynikajícím stavu. Je situován v klidné obce s prostornou soudního dvora. V 24 hodin zabezpečení je neuvěřitelně bezpečné místo k životu. Amenities patří balkon, pračka, sušička, misky praček, troubou, sporákem a lednicí. Je vybaven gauč, konferenční stolek, kuchyňský stůl, postel, noční stolek a garderobiér (z nichž všechny jsou mladší 2 let).

K pronájmu za 25 000 Kč. Kontakt bryanjobs24@gmail.com pro informaci.

K nastěhování: 1/2/2009

3+kk modern newly constructed luxury apartment for rent in Vinohrady’s Korunni Dvur. This open and well lit apartment has only had one previous resident and is in excellent condition. It is located in a quiet community with a spacious court yard. The 24 hour security makes it an incredibly safe place to live. Amenities include a balcony, washing machine, dryer, dish washer, oven, stove, and refrigerator. It is furnished with a couch, coffee table, kitchen table, bed, dresser and nightstand (all of which are under 2 years old).

For rent for 25 000 CZK. Contact bryanjobs24@gmail.com for information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13468
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha77
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.