Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyDalimilova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Dalimilova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabizím k pronájmu nově zrekonstruovaný a plně vybavený byt v Králově poli. Byt se nachází 3min chůze od zastávky Tylova. Rekonstrukce bytu proběhla na přelomu roku 2009/2010. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu. Je vybaven plastovými okny, novou velmi dobře vybavenou kuchynní (indukční deska, trouba, myčka, granitový dřez), obývacím pokojem (rohová sedačka, jídelní sestava), ložnicí (postel 160x200, psací stůl, skříň) a koupelnou (sestava nábytku a sprchový kout). V předsíni je velká zabudovaná skříň.

Let me offer you newly renovated flat in Kralovo Pole, 3min far away from tram stop Tylova. Full reconstruction finished in 2010. Flat is equipped with modern kitchen, living room and bedroom. Bathroom is equipped with american shower. I can speak and communicate in english without any issues and foreigners are more then welcomed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu134884
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.