Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 88 m² bez realitkyJasná II, Praha - Braník

Jasná II, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč


3 1/2 + 1, KRÁSNÝ BYT V NÁDHERNÉM MÍSTĚ, residenční vilová čtvrtˇ Dobeška na skále nad Vltavou, 88 m2, 3 patro, balkon, garáž + venkovní vyhrazené stání, sklep, okna na východ a na západ.

Tři neprůchozí pokoje, malá jídelna a kuchyň. V pokojích jsou skříně ve zdi. Koupelna má vanu, WC je v oddělené místnosti. Podlahy pokrývají koberce a dlaždice. Okna jsou nová, s vysokou tepelnou a zvukovou isolací a se žaluziemi. V kuchyni je nová linka, myčka nádobí, kombinovaný sporák, digestoř a plynové etážové topení na teplo a teplou vodu. Vstupní pancéřové bezpečnostní dveře s dvojím uzamykáním. Nájemné na 1 m2 plochy je o 28% nižší než je průměr čtvrti v lednu 2011.

Byt se nachází v residenční, mimořádně klidné vilové čtvrti Dobeška s výhledem na Pražský hrad, z hlediska ovzduší jde o jednu z nejčistších lokalit v Praze. K domu patří zahrada - 420 m2 s možností aktivního využití. V blízkosti domu je řada parků a přírodní reservace "Bránické skály" s výhledem na celou Prahu.

Dopravní spojení : autobusem k Metru C - Budějovická 8 minut nebo pěšky na tramvaj 10 minut krásnou cestou přes přírodní reservaci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135027
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.