Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyKrátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Krátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 030 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 444 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej částečně zařízeného bytu v osobním vlastnictví v rezidenčním areálu Milovice - Boží Dar. 24h/denní ostraha areálu včetně parkoviště, vlastní autobusová doprava. Dostupnost do Prahy autem 20 minut, vlakem 40 min. (v intervalu 30min.). Jedná se o byt 2+1 s obytnou výměrou 46 m2 + balkon 4,4 m2 ve čvrtém (posledním) patře + sklep. Plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna. Částečně zařízeno, kuchyně se sklokeramickou deskou, v předsíňi rohová šatní skříň. Po dohodě možno přenechat ledničku a pračku. Měsíční poplatky fond oprav, dodávka teplé vody, topení, ostraha a parkovací místo 3000,- Kč. Vytápění je provedenou formou tepelných čerpadel - kotelna je ve společném vlastnictví společenství vlastníků. nehrozí zdražování topení a teplé vody!

Ve městě je veškerá občanská vybavenost, dvě základní školy, tři mateřské školy, lékař, lékárna, pošta. Široké sportovní a kulturní vyžití, nová sportovní hala, fotbalové hřiště, crossová dráha, tenisové kurty, mateřské centrum, restaurace, pizzerie, divadlo, potraviny Tesco, Penny. Osobní vlastnictví. Výhodná cena.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135204
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.