Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 106 m² bez realitkyHládkov, Praha - Střešovice

Hládkov, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Půdní přestavba původního architektonického ateliéru plná světla, s výhledem na Pražský hrad a Petřínskou rozhlednu.

K bytu přísluší terasa 1,5 x 3 m orientovaná na jih. Začněte svůj den snídaní na prosluněné terase a výhledem na věže chrámu Sv. Víta a Strahovského kláštera!

V bytě se nachází tři samostané ložnice a je proto vhodný pro 3-6 osob. Díky samostatným ložnicím je ideální především pro rodiny s dětmi. Byt je vhodný i pro spolubydlící, kteří ocení více než 40-ti metrový obývací prostor s jídelním koutem a prostornou moderně vybavenou kuchyní s barovým pultem. Koupelna a WC v oddělených místnostech také zjednoduší každodenní provoz.

Měsíční poplatky za společné služby 3.900 Kč (společné služby zahrnují: topení, vodné a stočné, el. energii za společné prostory, úklid společných prostor, komunální služby, výtah a komíny). Vlastní spotřebu elektřiny si nájemníci hradí samostatně.

Byt se nachází v klidné lokalitě Prahy 6 v blízkosti historického centra Prahy. Autobusová zastávka Hládkov a tramvajová zastávka Malovanka 2min. chůze. Tramvají či autobusem se dostanete na metro do 10min. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí.

Výhodou je pronájem přímo od majitele, ketrý využívá celou budovu pro nájemní účely. Proto se nemusíte bát, že by se chtěl majitel do vašeho bytu nastěhovat, ani poplatků realitním zprostředkovatelům. Majitel preferuje dlouhodobé smlouvy a férový a osobní přístup, tak, aby byly obě strany maximálně spokojené.

Těšíme se na Vás!

We have just finished refurbishing the apartment that is therefore available to move in immediately. Luminous attic apartment with view to Prague castle and Tower of Petrin.

Also with a south-oriented 4.5 sq.m terrace. Nothing can beat a breakfast on a sun-bathed terrace and view to the towers of St.Vitus cathedral!

There are 3 bedrooms so the apartment is suitable for 3-6 persons. Thanks to separate bedrooms it is ideal for families with kids. The apartment is especially nice for shared rent - you will appreciate more than 40 sq.m living room with a dining space and spacious modern kitchen with a bar. Bathroom and WC in a separate rooms will also facilitate your morning routines.

Monthly utilities fee of 3.900 CZK includes central heating, water supply, electricity supply and cleaning service for the common space of the building, sewage and chimney service, cargo elevator. Electricity for the apartment (approx. 1.000 CZK per month) are paid by the tenants separately, on the basis of the individual contract with suppliers.

Internet connection available via telephone line.

The apartment is located at Prague 6, in a cosy and quiet location close to historical centre of Prague. Tram stop Malovanka and bus stop Hladkov within 2 min. walk. Nearest metro station 10 min. by tram or bus.

Great advantage is that the owner uses the whole building for rent so you do not have to worry about owner moving-in your apartment, neither any fees to real estate agents. The owner prefers long-term contracts and fair personal approach that we believe is a win-win to all.

Looking forward to your visit!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135298
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.