Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce10 500 Kč


ANDEL: od majitel, Byt 1+1,, 42m2, cena 8900

Kc + aktuální energie, spotreba + 700

Kc/osob. sluzby. Praha 5 -, klidná ulice,

jedna zastávka od metra Andel, Tesco. velmi žádaná lokalita jen 1 minutu chůze od tramvajové zastávky Bertramka a nachází se na jediné klidné ulici v oblasti. 200m od Graficka Park s pesi most do O.C. Tichý, secesní, cihlový dum. Zarízený. Nekurák. Nezapomeňte popsat lidi, kteří tam žijí, kolik kuřáků, druh domácích zvířat, a nezapomeňte říci, že se pohybujete ve dne a jak dlouho chcete v bytě žít. bytovy dum ma zdvorile, tiche nekuracke najemniky. uveďte své číslo WhatsApp, Viber atd. pro rychlejší komunikaci

Andel. by owner, 1 bedroom apartment, 2 rooms total, Rent 9800 kc plus actual energy used. plus 700 kc per person for water, garbage, hall electric and hall cleaner. Plus energy , gas and electric. P5, quiet street one block to Graficka park and pedestrian bridge into shopping center. Highly desirable location only 1 minute walk to Bertramka tram stop and located on the only quiet street in he area. Historically protected Art Deco building. No smokers. Remember to describe the people living there, how many smokers, type of pets, and do not forget to say your moving in day and how long you want to live in the flat.E ntire building has non smoking quiet polite tenants. Remember to include your whatsapp, viber, etc phone number.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135536
Dispozice1+1
Dostupné od20. 3. 2020
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.