Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyZahradníkova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Zahradníkova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej Bytu 2+kk OV, 50m2, Veveří ul. Zahradníkova

Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Brno-Veveří, na ulici Zahradníkova.

Byt má velikost 2+kk o celkové ploše 50m2 umístěný ve 4p./5. cihlového domě s výtahem. Orientace oken a balkónu je na JV do přilehlého vnitroblokového parku. Je zde naprostý klid a přitom bydlíte v centru.

Byt byl v roce 2003 kompletně rekonstruován a výhodou jsou také nízké náklady na bydlení. (fond oprav 1575 Kč/měs., ostatní 493 Kč/měs. + zálohy pro 2 osoby: el. 830 Kč/měs, plyn 840 Kč/měs, voda 260 Kč/měs.)

Byt má vlastní plynové topení a jeho součástí je kuchyňská linka značky SYKORA, včetně vestavěných spotřebičů (sporák se sklokeramickou deskou, myčka, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba.

V koupelně je vana se sprchovou zástěnou, pračka. V předsíni je vestavěný botník s úložnou skříní a v ložnici je velká šatní skříň, dvojlůžková poslet a další nábytek. V obýváku je nová rozkládací sedačka s kreslem + televizní stolek. Byt je vybaven alarmem, přípojkou na kabel TV, internet a telefon. Rozměry: ob.pokoj s kuch koutem 23m2, ložnice 18m2, koupelna 4m2, předsíň 3m2, balkon 3m2, sklepní kóje 4m2 (viz. plánek). Vnitřní vybavení bytu je v ceně, za předpokladu, že kupující uhradí prodávajícímu daň z převodu nemovitosti 3%. Možnost financování hypotékou nebo úvěrem ze stavebního spoření. Byt je v současné době pronajímán a jeho uvolnění je možné do měsíce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135745
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.