Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyHumpolecká, Praha - Krč

Humpolecká, Praha - KrčVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Velmi klidný, slunný, nadstandardní byt 3+kk (75m2) + 2 x terasa (2 x 14m2), Praha 4, u metra Budějovická.

Kompletně zařízený byt se nachází v 5. (posledním) patře zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem. Dům má vlastní rozlehlou zahradu a před domem je park. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 samostatných pokojů, koupelny, 2 x terasy (jedna zastřešená) a komory. U bytu je též k dispozici uzamykatelný prostor pro skladování kol apod. K vybavení kuchyně a obývacího prostoru patří kuchyňská linka (masivní dub) včetně vestavěných spotřebičů (HV trouba, myčka, MW trouba, lednice). V koupelně je k dispozici moderní automatická pračka se sušičkou. Vytápění: etážové-plynové, vytápěná podlaha v koupelně. Podlahy: Dubové parkety a dlažba. Dále jsou osazeny elektricky a centrálně ovládané předokenní rolety a zabezpečovací zařízení.

Vynikající poloha, 3 minuty chůze od stanice metra Budějovická, výborné spojení do centra i na D1. Při rychlém jednání sleva na rok 2020. Poplatky za služby a spotřebu energií dle počtu osob mezi 1900-3500 Kč.

Very quiet, sunny, premium flat 3+kk (75m2) + 2 x terraces (2x14m2), Prague 4, by Budejovicka metro station.

The apartment is located in the 5th (last) floor of completely renovated brick house with lift. The house has own private garden and the park in a front. The apartment has a living room with kitchen, 2 separate rooms, bathroom, 2 x terraces (one is roofed) and lumber-room. Next to the flat, there is a lockable space room, where you can store your bicicles,etc. Facilities include a kitchen (solid oak), including built-in appliances (HA oven, dishwasher, MW oven, fridge). Modern automatic washing machine with dryer is available in bathroom. Heating: central gas heating, heated floor in the bathroom. Floors: Oak parquet and ceramic tiles. Furthermore, the flat is equipped with centrally/electronically operated roller blinds and alarm.

Excellent location, 3 minutes’ walk from Budejovicka metro station, in very convenient reach of Prague city centre or D1 highway. The flat is available from first August. Discount for the year 2020 in the case of quick negotiations. Fee for services and energy consumption depend on the number of persons and is between CZK 1900-3500.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135956
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.