Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyKurkova, Praha - Kobylisy

Kurkova, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, slunný byt po rekonstrukci. Byt má propojenou kuchyň a obývací pokoj a je tak vytvořen velký obývací prostor s kuchyňským koutem s krásným výhledem na Prahu a do zeleně. Pěkná, prostorná kuchyňská linka na míru. Dva neprůchozí pokoje. Oddělený záchod. Krásná koupelna s mnoha zrcadly, vanou a umyvadlem. Na podlahách dřevěné parkety a koberce. Veškeré dveře v bytě jsou zvýšené. V bytě je spousta úložného prostoru v mnoha skříních. V okolí hodně zeleně, dětských hřišť a veškerá občanská vybavenost. Ideální bydlení pro manželský pár či rodinu s dítětem. 3 minuty od metra Ládví. 10 minut na Václavské náměstí. Byt je zařízen. Byt chceme pronajmout pouze nekuřákům a nájemníkům bez domácích mazlíčků. Ihned k nastěhování. Kauce ve výši jednoho měsíčního platu. Prohlídka se koná v úterý 7.6 v 16,30 - 20,30. Konkrétní čas prohlídky si prosím domluvte emailem či telefonicky. Děkujeme. Prohlídku v jiný den je možné také domluvit.

Very nice,sunny, fully renovated flat with two bedroom. 3 minutes from metro station Ládví, 10 minutes by metro to Wenceslas square.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135990
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.