Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 108 m² bez realitkyVinořská, Praha - Satalice

Vinořská, Praha - SataliceČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 922 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Jsem přímý vlastník a nabízím k prodeji prostorný, moderně zařízený, slunný byt kat. 5+kk (plus terasa a balkón), který je situován v 1./2 NP cihlové novostavby řadového viladomu (pouze 3 bytové jednotky) v obci Přezletice, ulice Klenovská-Vinořská (300 m za hranicí Prahy 9, Vinoř), 10 minut autem na Černý Most, Rajskou Zahradu nebo Letňany.

Celková podlahová plocha bytu činí 96,44m2, plocha terasy je 6,3m2, balkónu je 6m2. V bytě je celkem 5 pokojů. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (32,97m2) plus 4 samostatné pokoje, v současné době uzpůsobené jako dětský pokoj (13,85m2), ložnice (12,05m2), šatna (10,13m2) a pracovna (10,69m2). Dále předsíň (10,75m2), koupelna (4,8m2) a toaleta (1,2m2). Okna obývacího pokoje, kuchyňské - jídelní části a pracovny směřují na jiho-západ. Z obývacího pokoje je přístup k terase/lodžii (z části krytá, plus markýza), s příjemným posezením i při deštivých letních dnech. Okna ložnice, dětského pokoje a pracovny směřují na severo-východ. Ze všech těchto pokojů je přístup na balkón. V pokojích je na podlahách plovoucí lamino, v kuchyňském koutu, předsíni, koupelně a na toaletě je dlažba. Byt má vlastní regulovatelné vytápění a ohřev vody - kondenzační plynový kotel. Toaleta samostatná. Celý byt je v nadstandardním a vkusném provedení a zařízení. V kuchyni jsou značkové, kvalitní spotřebiče. Na veškeré zařízení se vztahují platné záruky. V domě jsou pouze 3 byty (velmi příjemní sousedé), které využívají společnou kočárkárnu. K bytu je možnost vlastního parkovacího stání přímo u domu.

Občanská vybavenost (mateřská škola, základní škola, zdravotní středisko, lékárna, obchody, restaurace, kadeřnictví, kosmetika atd.) jsou k dispozici v centru přilehlé Vinoře. Nedaleko jsou přírodní rezervace Vinořský park, Ctěnický háj (projížďky na koních), Ctěnický zámek, hrad Jenštějn aj. Velmi klidné a příjemné prostředí uprostřed zeleně, vhodné také pro výlety na kole.

Vhodné i jako velmi lukrativní "ivestice do nemovitosti" se zajištěnými nájemníky za 15.000,-/měs. V případě koupě bez zájmu o nájemníky bude byt volný do 3 týdnů od podepsání kupní smlouvy.

Více informací sdělím na tel. 731 143 745 nebo na e-mailu lucie.domesova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136043
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha108
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.