Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkySadová, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Sadová, Statenice - Statenice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Líbilo by se vám bydlení v 2+kk s bazénem (plavání), upravenou zahradou (badminton, fotbálek, ...), terasou (obrácenou na jih) a grilováním? Netoužíte být ve městě, do práce jezdíte autem (10 min na M Dejvická) a zaměstnání máte nejlépe někde v dosahu Prahy 6? Máme pro Vás spodní patro příjemné vily se zaručeným soukromím, samostatným vchodem i místem pro parkování. V okolí nekonečné cyklotrasy, nejenom směr Okoř. Cena za pronájem je 10.000 Kč (včetně plynu), k nim připočtěte zálohy na vodu a elektřinu (1.000 Kč), které Vám však poctivě vyúčtujeme. Ozvěte se nám, a přijeďte se k nám podívat.

Would you like to live in 2+kk (1 bedroom apart.) with swimming pool, garden, and terrace (south)? If You have no need to stay in the city, and you are used to drive to your workplace (10 minutes to underground st. st. Dejvická) and you ideally work somewhere around Prague 6: we have a cosy apartment on the first floor of a country villa. Privacy guaranteed: extra entrance and assigned parking place. Bike tracks in all possible directions. The price for rent is 10 000 czk (incl. gas) plus 1 000 czk monthly deposit for water and electricity. Please, do not hesitate to contact us for more info and visit us. We would gladly appreciate an english speaking tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136085
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.