Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 112 m² bez realitkyStochovska, Praha - Ruzyně

Stochovska, Praha - Ruzyně
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Slunný, prostorný, krásný byt 4+kk, 112 m2, 2 balkony, sklep 25 m2, půdní prostor 65 m2, který lze využít k vybudování druhého, zcela samostatného bytu, zahrádka před domem cca 150 m2 s ovocnými stromky k samostatnému užívání. Osobní vlastnictví. Cihlový dům leží v tiché ulici v Praze 6, Stochovská, 100 m od parku Hvězda, 500 m od Divoké Šárky.

K bytu patří i ideální čtvrtina domu, včetně ¼ pozemku pod domem 88 m2 a zahrádky s ovocnými stromy 148 m2. Byt je ve velmi dobrém stavu, po částečné rekonstrukci - nová plastová okna, nová elektřina, šatna v ložnici, vyštukované zdi, příprava na novou kuchyň.linku. Ve dvou místnostech parkety, ve dvou místnostech a na jednom balkoně budou nutné pokládky – plovoucí podlaha či dlažba. V bytě je nutné doplnit zárubně a dveře. Koupelna a WC jsou oddělené. Dům má novou střechu a je v dobrém stavu – kvalitně postavená vila ze 30.let. Parkování možné bez problémů před domem nebo v zahradě za domem. V ulici je mateřská školka a základní škola. Výborné spojení do centra. Zastávka busu 3 minuty od domu. V okolí spousta zeleně, klid, ideální bydlení. Volný ihned.

K nastěhování: 1/3/2009

Large, sunny apartment, 3bedrooms + kitchen/living room, 112 m2, 2 balconies, attic 65 m2 suitable for building a second, fully separated apartment, basement 25 m2, garden 150 m2. In a quiet street in Prague 6, Stochovska, 100 m from Hvezda park, 500 m from Divoka Sarka park. Partially reconstructed. House and apartment in good conditions. Parking in front of house or in garden behind the house. Greenery and piece. Free to move in.

Further information on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13610
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Plocha112
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.