Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 73 m² bez realitkyDělnická, Praha - Holešovice

Dělnická, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám moderně zařízený byt v Praze 7 - Holešovicích. Půdní nadstavba v cihlovém domě s výtahem. Originální řešení. Byt plně zařízen, vybaven na míru dle návrhu architekta. V bytě vestavěné skříně, nová kuchyňská linka včetně spotřebičů zn. Zanussi, vybavená koupelna, plovoucí podlahy, připojení k internetu. Na stěně v obývacím pokoji plazma TV zn.Samsung. Vše v perfektním stavu, minimálně používané. V domě nové stoupačky, střecha, fasáda rovněž ve slušném stavu. Přímo před domem zastávka tram. Širší centrum s výbornou dostupností - 10 min tramvají do centra, 5 min opačným směrem na metro B Palmovka či metro C Vltavská. Byt vhodný pro náročnějšího zájemce, který ocení design a rovněž polohu blízko centra města (10 min tramvají na Václavské náměstí) s pěší dostupností všech služeb.

A modern-equipped flat in Prague 7 - Holesovice for sale. Attic flat in a brick house with an elavator. Original solution. The flat is fully furnished, bespoke equipment designed by an architect. In-built wardrobes, new kitchen with Zanussi appliances, equipped bathroom, wooden floors, internet connection. Plazma Samsung TV on the wall in the living room. All in perfect shape, used to minimum. The building in a good condition as well. Tram stop directly in front of the house. Wider centre with an excellent accesibility - 10 mins by tram to the centre, 5 mins in opposite direction to metro B - Palmovka or metro C - Vltavska. The flat is suitable for more demanding clients who appreciate design as well as convenient location nearby the Prague centre (10 mins by tram to the Wenceslas Square).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136315
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha73
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.