Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 86 m² bez realitkyJičínská, Praha - Vinohrady

Jičínská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


POZOR SLEVA!!! K pronájmu světlý byt 3+KK+hala po rekonstrukci v cihlovém domě, Praha 3, Vinohrady, 86m2, v 1. podlaží (výtah). Okna do vnitrobloku i do ulice. V koupelně je vana. Toaleta zvlášť. Velice dobrá lokalita s kompletní občanskou vybaveností. Vynikající dopravní dostupnost! Zastávky autobusů, tramvaje i metra (Flora - přímo vedle domu). Nízké poplatky - 3000,- Kč nyní pro 2 os. (dle spotřeby a počtu osob).Volné ihned. Pronájem přímo od majitele bez poplatků a provizí.

ATTENTION DISCOUNT!!! Very nice, light and quiet apartment 3+1+hall(after reconstruction) for rent in Prague 3, Vinohrady. The apartment is situated in the 1th floor (elevator) with the windows towards the quiet intersection and to the street too. Bathroom (with bath-tub) and toilet separately. Very low charges - now for two person 3000,- Kc. Very nice location with the excellent accessability of public transportation (metro - station Flora just next to the house, trams, buses). Neigbourhood with the shopping mall Palace Flora, many shops, restaurants etc... Apartment is available immediately. Apt. is rentable directly with the owner, no any hidden fees or comission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136384
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.