Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+1 • 330 m² bez realitkyNad Truhlářkou, Praha - Nebušice

Nad Truhlářkou, Praha - NebušiceČástečně vybaveno
Cena19 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 83 971 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům se nachází v rezidenční části Malé Šárky - Nebušicích, kterou tvoří areál 140 domů obklopujících Mezinárodní Školu v Praze. Samostatně stojící rodinný dům s vnitřní dispozicí 7+1 (330 m2 užitné plochy), má 2 nadzemní podlaží na 200m2 zastavěné plochy, suterén, zahradu o velikosti 500m2. Dům je z roku 1998 a v roce 2010 byl kompletně zrekonstruován.

Přízemí se skládá se dvoupatrového foyer s tepaným železným lustrem a pohledem na dřevěné schodiště vedoucí nahoru do 1. patra a dolů do suterénu. V přízemí se nachází obývací pokoj s francouzskými dveřmi vedoucí na zahradu, plně vybavená kuchyně Bulthaup se spotřebiči Gaggenau, jídelna (rodinný pokoj), prádelna (2x pračka, 1x sušička) vedoucí do dvojgaráže, WC pro hosty. Na zahradě je nové vybudovaná terasa a kůlna pro zahradní nábytek/kola.

Horní patro se skládá z galerie (plní funkci knihovny a zázemí pro “počítačový koutek”), 4 ložnic a 3 koupelen (zahrnující en-suit koupelnu s vířivou vanou). V každém pokoji se nachází velká vestavěná skříň.

Plně vybavený suterén s přirozeným světlem nabízí hernu s menším kuchyňským koutem, apartmá pro hosty, plně vybavenou koupelnou a velkou šatnu (50 m2).

Dům má dřevěné parketové podlahy ve všech pokojích, individuální plynové topení, 2 telefonní linky, satelitní TV, Wi-Fi internet s dosahem po celém domě. Areál má svojí bezpečnostní službu a péči o vnitřní komunikace, společnou zeleň a trávníky. Velmi příjemné místo. Ideální pro rodiny s dětmi.

The community of Malá Šárka is an American style subdivision, built around the International School of Prague with safe (no street crossing) access to the school only a couple of hundred meters from each house. The free standing house (7+1) being offered for sale has about 330 m2 of usable space on a 200 m2 foot print with a 500 m2 garden. It was built in 1998 and has been completely refurbished in 2009.

The ground floor consists of a two story entrance foyer with a wrought iron chandelier and a view of a custom wooden staircase leading upstairs to a gallery with built in bookshelves, and downstairs to a fully built out basement quarters. The ground floor further consists of a living room with French doors, which open onto the deck and the garden beyond: a large fully equipped Bulthaup kitchen with Gaggenau appliances opening into a dining area (some people use it as a family room) and another entrance to the deck; a laundry room with 2 washers and a dryer leading into an adjoining double garage currently utilized primarily as a pantry room and a storage; a guest WC; a new deck surrounded by shrubbery and providing expansive views into the woods; and a shed for garden tools/furniture/bicycles.

The upstairs layout consists of a wooden gallery wrapped around the entrance foyer, with matching lit up bookcases, and a “computer corner”. The gallery leads to 4-bedrooms and 3-bathrooms (including en-suite bath with a whirlpool tub). Each room has large built-in closets.

The fully furbished basement with natural light contains a large media/play/entertainment room with a kitchenette, a guest suite, and a fully appointed bathroom, as well as expansive completely furnished clothing and shoes storage facilities (about 50 m2).

The house has wooden parquet floors throughout all rooms, individual gas heating, 2 telephone lines, satellite for TV, and a WI-FI Internet throughout. It is a part of a home association with services provided for the community, such as 24-hour security, camera system, maintenance of roads throughout the year, cable television, regular maintenance of the park areas, home security alarm service, etc. Mala Sarka is a very pleasant setting, ideal for families with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136400
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha330
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.