Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyK náhonu, Praha - Hloubětín

K náhonu, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velmí hezký, kompletně zařízený byt 2+kk o celkové výměře 56 m2 se zahrádkou 50mě se nachází v 1. patře patře cihlového domu na Praze 9 - Hloubetin, v ulici k náhonu v projektu Kejruv mlyn. Součástí je vybavená kuchyňská linka (lednice, el. sporák atd.), ložnice a koupelna s vanou, WC a pračkou, další WC je zvlášť. Dřevěné podlahy, dřevěná eurookna. V areálu je k dispozici dětské hřiště, možnost využití fitness studia a sauny pro rezidenty. 24 hod. security system a recepce v objektu. Cyklostezka za domem. Stanice metra B - Hloubětín 5 min.

Новая полностью обустроенная квартира 2 + kk общей площадью 56 m2 с участком (50 m2). Prague 9 - Hloubetin, К Nahonu, проект Kejruv Mlyn. Угловая кухня с керамической плитой, духовкой, холодильником. Ванная комната с сан. узлом и стиральной машинкой. Отдельный санузел в прихожей. За окном детская площадка. 24 часовая охрана с рецепцией. 5 минут от метро Hloubetin subway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136541
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.