Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 76 m² bez realitkyDygrýnova, Praha - Černý Most

Dygrýnova, Praha - Černý MostVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Krásný zařízený byt v nové zástavbě na ČM, 5min od metra. Dominantou je velký světlý obývák s terasou po jeho celé délce (obývák vybaven rozkládacím gaučem a základním nábytkem). V ložnici jsou vestavěné skříně přes celou stěnu a kvalitní manželská postel - pokoj má také balkón. Kuchyň je prostorná a je používána také jako jídelna (spotřebiče: lednice, mrazák, mikrovlnka). Záchod a koupelna jsou oddělené, v koupelně je vana a je vybavená pračkou. K dispozici je i praktická komora. Podlahy jsou kombinací plovoucí podlahy a dlažby. Byt je velmi světlý, ve výbornénm stavu. Cena za nájem 11 500 Kc, poplatky 2 800, elektřina na účet nájemníka.

We are renting a beautiful equipped flat in a modern building at Cerny Most, 5 mins from the underground. The highlight of the flat is the large light living room with a terrace along the whole room (the living room is equipped with a convertible sofa and basic furniture). In the bedroom, there is an inbuilt wardrobe all over one of the walls and it is equipped with a high quality double room. There is also a balcony there. The kitchen is spacious and used as a dining room as well (appliances: fridge, freezer, microwave oven). The toilet and the bathroom are separated; there is a bathtub and a washing machine in the bathroom. There is also a practical storage room in the flat. The floors are a combination of a floating floor and tiles. The flat is very light and in a really good condition. The rent is 11,500 CZK, monthly payments 2,800 CZK plus electricity paid by the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136673
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.