Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 34 m² bez realitkyRadimova, Praha - Břevnov

Radimova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Pronajímám pokoj v byt 2+ 1, Praha. Břevnov. Tento pokoj bude uvolněn v období červen- září. Výborné pro studenty na brigádách nebo krátkodobé prac. úvazky. Byt částečně zařízený, malý kuchyň. kout, wc, koupelna. Příjemný spolubydlící, výborná kolalita, v blízkosti Břevnovský klášter, Petřín, za 15 min pěšky na Malou Stranu. Výborné i pro cizince. Dostupnost 5 min na tram 22, 25.Zastávka Mariánka, Malovanka. Směr Bílá Hora, Vypich. Internet v bytě zapojen. Cena pokoje za všechno 5000 Kč.

I rent room in flat 2 +1, Praha. Brevnov. This room will be released during June-September. Great for students and jobs for short-term work. contracts. Partly furnished apartment, a small kitchen. bath, toilet, bathroom. Pleasant roommate, excellent place. Close Brevnov Monastery, Petrin Hill, a 15-minute walk to the Lesser Town. Excellent for a stranger. Availability 5 min to tram 22, 25.Zastávka Mariánek or coloring. The direction of White Mountain, Vypich. Internet in the apartment connected. Price per room 5000 CZK everything.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136708
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha34
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.