Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkybratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

bratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Krasny prostorny 2+kk, 57 m2 v prvnim patre novostavby z roku 2008. Prostorna koupelna s WC, 4m2 satna, dve velke mistnosti se samostatnymi vstupy. V klidnem a bezpecnem prostredi, primo na cyklostezce, ktera vede kolem reky. 5 minut chuze k autobusove a tramvajove zastavce, 6 min tramvaji od hlavniho nadrazi. K dispozici parkovaci misto za zavorou, prostorny sklep. I pro studenty. Po dohode lze castecne zaridit. Cena 10.000 plus inkaso 3.000/mes.

Volny ihned.

Spacious two rooms appartment in Komarov, 57 m2 in the first floor of newly built building from 2008. Spacious bathroom with WC, 4m2 wardrobe, two big rooms with separate entries. Right at the bicycle path along the river, calm and safe environment. 5 minutes to the bus and tram station, 6 minutes by tram to the main station. Parking spot at disposal behind the bar, spacious cellar. Available for students. Landlord speeks English, Italian and French. Can be furnished upon agreement. 10.000 + 3.000 (energies) /month. Available immediatelly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136920
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.