Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 295 m² bez realitkyNa dračkách, Praha - Střešovice

Na dračkách, Praha - Střešovice
Cena26 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 112 385 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SAMOSTATNÁ POLOVINA FUNKCIONALISTICKÉ DVOJVILY NA OŘECHOVCE postavené podle návrhu arch. Antonína Engela (pražská vodárna, ministerstvo obrany. Pozemek 573m, zastavěná plocha 95m, užitná plocha domu 295m, zahrada 412m. Konstrukce je železobetonový vyzdívaný skelet, střecha pultová. Na pozemku zastřešení garážové stání pro 1 auto, zahradní krb, altánek na nářadí, jezírko a bazének.

Nemovitost je průběžně udržovaná, zachovány původní prvky jako např. nábytek v jídelním koutě a vestavěná šatna. Omítka je zateplená s vrchní silikátovou vrstvou (2006), izolace terasy a balkónu vč. dlažby(2006),plyn, elektřina v mědi 220+360. Voda a rozvody v plastu, kanazlizace, adsl, alarm. Vytápěné plynovým kotlem, suterén má odporové topení v podlaze (dlažba). Vložkování komínu hliníkové, pro karmu ohřev vody v koupelně 1.patro) nerez. Klempířské prvky po rekonstrukci v 2006, okna dřevěná repasovaná s původním kováním opatřená silikonovým těsněním (2009). Podlahy v patrech dobové parkety, kuchyně+koupelna dlažba, suterén dlažba. Dispozice: 1pp 80m, 1np 80m, 2np 65m, 3np 65m. Nemovitost má dvě samostatné bytové jednotky se samostatnými vchody. Byt A:přízemí obývací pokoj propojený s jídelním koutem, balkon, terasa, kuchyň, předsíň, wc s umyvadlem, spíž, schodiště; 1.patro tři pokoje, šatna, koupelna, chodba; 2.patro pokoj 8m, střecha-terasa 45m-možné využít k relaxaci s výhledem na Hanspaulku a Dejvice. Byt B:suterénní byt 52m - 2+kk +koupelna+samostatné wc+komora a chodba, byt je propojen do zahrady francouzskými okny, samostatný elektroměr a vodoměr + garáž/sklad). cena k jednání, cena bez provize rk

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136948
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha295
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.