Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyKettnerova, Praha - Stodůlky

Kettnerova, Praha - Stodůlky
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v Praze 5 - Stodůlkách, v 8.patře 11-ti poschoďového panelového domu o výměře 81,8 m2 včetně lodžie a sklepní kóje. K bytu je dále trvale přiřazen uzavřený sklepní prostor o výměře 13,9 m2 situovaný v suterénu domu osazený bezpečnostními dveřmi. Aktuální zbývající nesplacená anuita je 167 000 Kč. Družstvo plánuje v nejbližší době umožnění převodu jednotek do osobního vlastnictví.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, stěny bytu jsou vyštukovány, nové bytové jádro, v kuchyni a předsíni je korková podlaha, nové dveře do všech pokojů, bezpečnostní vchodové dveře NEXT, nová plastová okna, zasklená lodžie, v předsíni vestavěné skříně, kuchyňská linka na míru s el. sporákem a sklokeramickou deskou.

Orientace bytu je sever-jih s výhledem do Centrálního parku. Bezproblémové parkování před domem. Dopravní dostupnost - 5min metro B Luka + bus. Veškerá občanská vybavenost (obchody, lékaři, školky, školy, dětská hřiště, hala, minigolf, fitness, atd.) do 10min chůze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136960
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.