Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyKlíšská, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj

Klíšská, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj
Cena960 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Prodám byt v Ústí nad Labem – Klíše v osobním vlastnictví, 54m2, 1+1 s balkonem, ale upravený na 2+kk (předsíň, koupelna, WC, obývák, kuchyň a zateplený balkon), byt je v 1.patře cihlového domu se 16 bytovými jednotkami.

Byt je po celkové rekonstrukci (před 3 lety) vč. nových podlah, plynového potrubí, elektroinstalace, vodoinstalace a odpadů, ústředního topení (v mědi) s vlastním plynovým kotlem, plastová okna i na balkóně (zateplen).

Vše je 3-4 roky staré. V bytě je internet, kabelová televize TETA, tel.přípojka (nepoužívá se). Vana, nová dlažba v koupelně, WC (i obklad), možnost napojení krbu, nebo krbových kamen na komín, vestavěná skříň s posuvnými dveřmi 3,5m, nová rohová kuch.linka 4,5m, zabudovaný sporák s troubou, myčka, pračka, lednice s mrazákem. Byt je bez dluhu.

Dům je ve společenství vlastníků (16 spoluvlastníků, 100% č.národnost vč.nájemníků), společenský fond na údržbu domu pouze 680,-Kč/měsíc (žádný nájem, ani jiné poplatky), nové stoupačky (voda i odpady), vlastní měření vody, podsklepený, půdní prostory, možnost parkování přímo před domem, MHD 50m, market 300m, Plavecká hala 400m. Uvedené vybavení a zařízení zůstane komplet v bytě při prodeji vč. myčky, pračky, sporáku, lednice a vestavěné skříně.

Cena bytu je 960.000,-Kč, ale s tím, že byt by byl k uvolnění v březnu 2010 (záloha 500.000,- a doplatek při uvolnění – právně ošetřeno, vinkulace apod.) s tím, že bych platil nájem kupujícímu 3.000,-Kč + zálohy na energie. Popřípadě za cenu 1.090.000,- při uvolnění po prodeji do března 2009.

Na prodeji bytu nepospíchám.

Důvod prodeje: stěhování do vlastního RD

K nastěhování: 30/03/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13744
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha54
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.