Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkySlavíčkova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Slavíčkova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč


Byt se nachází v krásné lokalitě na ul. Slavíčkova, Brno-Lesná, jedná se o pěkný slunný byt 3+1, plocha bytu 76 m2, nový balkón-lodžie (4,5 m2), zateplená fasáda, plastová okna, komora, prostorná kuchyň, byt je na 4. patře z osmi, hezký výhled na Brno, byt je po částečné rekonstrukci (nová podlaha v kuchyni a na chodbě - marmoleum), orientace: kuchyň a obývací pokoj na jih, 2x ložnice na sever, na chodbě a v jedné ložnici jsou vestavěné skříně, v bytě nejsou vítáni kuřáci a zvířátka (psi, kočky atp.). Veškeré služby v dostupné vzdálenosti, škola poblíž, školka a hřiště přes ulici. Nájem celkem (vč. poplatků) 13500 Kč měsíčně.

Byt je momentálně volný, po dohodě je stěhování možné kdykoliv.

Kontakt: 737 081 445 (mobil)

The flat is located in Brno Lesna, nice and sunny flat, living room 1-off, bedrooms 2-off, spacious kitchen, entrance hall, store room, new windows, floor 4 out total of 8, nice city view, the flat has recently undergone a renovation, playground just accross the road, all amenities close by, school walking distance, kindergarden also just accross the road, safe and friendly area, lots of trees around, prefer non-smoker, no pets please. Costs: 8500 Kc (rent) + 5000 Kc (fees) = total of 13500 Kc per month.

The flat is vacant at the moment and is available for moving in at any time.

Contact phone number-mobile: 737 081 445.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137440
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.