Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 35 m² bez realitkyUlička, Brno - Kohoutovice, Jihomoravský kraj

Ulička, Brno - Kohoutovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


PRONÁJEM POKOJE V BYTĚ 3+1.Nabízím samostatný zařízený pokoj v Brně-Kohoutovicích ( spíše mladým lidem-studentům či páru nebo pouze jedné osobě).Pokoj je plně zařízen pro dvě osoby( k dispozici letiště s úložným prostorem a s čelem -postele jdou dát jednotlivě od sebe, zrcadlo, obývací stěna s úložným prostorem, noční stolky.Ve zbylých pokojích již bydlí v jednom pokoji jedna pracující slečna- 23 let(pravidelně odjíždí na víkendy), ve druhém anglicky hovořící pracující cizinec 27 let.VŠECHNY POKOJE JSOU NEPRŮCHOZÍ A MAJÍ VLASTNÍ VSTUP DVEŘMI.

V bytě dále k dispozici předsíň, kuchyň, koupelna, toaleta-vše plně a pěkně zařízeno( lednice s mrazákem, pračka, mikrovlnná trouba, vybavení kuchyňské linky potřebné k vaření a stolování, připojení na internet-WiiFi v ceně). Upřednostňujeme pronájem min. na dobu 1 roku-možnost dlouhodobého prodloužení. Dům je šestipatrový-z bytu výhled do zeleně. Byt je VE 2. PODLAŽÍ-nekuřácký. KONEČNÁ CENA za pronájem POKOJE je 6000,- Kč-včetně režií(voda, elektřina, plyn a vysokorychlostního internetového připojení). Dům je zateplen, plastová okna, doprava do centra-Mendlák cca 10-15 min. Vzdálenost zastávky na bus a trojej 3 minuty, stejně tak dostupnost občanské vybavenosti (obchod Albert, lékárny, drogerie, pizzerie,krytý plavecký areál, lékař). Nájemné na měsíc 6.000,-kč, při podpisu smlouvy vyžaduji k nájemnému složení vratné kauce ve výši 1 nájmu. V případě zájmu mě kontaktujte emailem či telefonem. ivan.zouhar@seznam.cz,tel.777224843

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137443
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.