Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyNad Paťankou, Praha - Dejvice

Nad Paťankou, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dlouhodobě pronajmeme nadstandardní, světlý byt 1+kk s terasou a zahrádkou v novostavbě v areálu Podbaba (residence Sladovny),Paťanka 2272/11b, Praha 6 –Dejvice. K bytu patří vlastní sklep. Parkování před domem. Byt disponuje vstupní předsíní, koupelnou (sprchový kout, umyvadlo, závěsné WC a přívod na pračku), obývacím pokojem s kuchyňským koutem, krytou terasou a oplocenou zahrádkou. Byt je částečně zařízen kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (vestavěná lednice a mrazák, myčka, elektrická trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba), stůl se 2 židlemi, závěsy, v předsíni skříň se zrcadlem (225x180x63cm), skříňka a zrcadlo v koupelně, na zahrádce zahradní nábytek. V koupelně, kuchyňském koutu a na terase je dlažba, v předsíni a obývacím pokoji pak dřevěné, dubové, třívrstvé plovoucí podlahy. Vstupní dveře mají bezpečnostní konstrukci a jsou vybaveny bezpečnostním zámkem, v pokoji jsou dvojitá dřevěná Euro okna s bezpečnostními skly. Vytápění je ústřední. Okna bytu jsou situována na jih s výhledem do zeleně. Zahrádka na klidném místě, před zahrádkou není žádná komunikace ani chodník. Byt se nachází ve velmi pěkné a klidné lokalitě v blízkosti ústí Šáreckého a Lysolajského údolí s výbornou dostupností do centra (2 minuty MHD na metro Dejvická, 12 minut chůzí na metro Dejvická). Veškerá občanská vybavenost v blízké dostupnosti. Ihned k nastěhování.

residence Sladovny - http://podbaba.crestyl.com/page-galerie.html?name=podbaba-general-gallery

We offer long term rental of a nice flat 1+kk with a terrace and small garden in residence Podbaba-Sladovny, Prague 6, Dejvice. A cellar including. Parking in front of the house. The flat is partly equipped (kitchen, table, big wardrobe, garden furniture, bathroom furniture), could be fully furnished if necessary. The entrance door have safety construction, the door and window to the garden have safety glasses. High speed Internet available. The flat has south orientation and is placed in a nice and quiet locality near Sarka and Lysolaje valley. Access to public transportation: 2 min walk to tram, 3 station to Dejvicka metro or 12 min walk to Dejvicka metro station.

http://podbaba.crestyl.com/page-galerie.html?name=podbaba-general-gallery

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137570
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.